© 2021 fysiocattoir                                                                                                               privacyverklaring

Welkom. Personalia en CV. Openingstijden. Bellen voor afspraak. Contact en route. Dry Needling. Verzekeringen. Huisregels.

0118 430025

Fysiotherapie Karin Cattoir

            Baskensburgplein 2

            4383 NE Vlissingen

(BIG registratienr. 99033356304)


Hier komen de mensen weer met heel andere klachten en ook met andere verwachtingen binnen, en dat is heel leuk om mee te mogen maken. In de afgelopen jaren heb ik dan ook heel veel bijscholing gevolgd om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Vooral knieproblemen heb ik als mijn specialiteit gemaakt, maar het is in mijn ogen juist de diversiteit die ons vak zo boeiend maakt!

Ik vind het heel belangrijk dat mijn cliënten zoveel mogelijk zelf actief aan het werk gaan om hun klachten te verminderen, en omdat ik met de praktijk in een fitnesscentrum zit kan ik voor iedereen ( indien nodig) een verantwoord trainingsschema maken.

Echter, ook de andere aspecten van de fysiotherapie, zoals massage en fysiotechniek, worden zeker niet vergeten!Persoonlijke informatieMijn naam is Karin Cattoir en ik ben in 1981 afgestudeerd aan de School voor Fysiotherapie in  Vlissingen. Na het behalen van mijn diploma kon ik meteen aan het werk in voormalig verpleeghuis der Boede in Koudekerke.

Ik heb daar met heel veel plezier 18 jaar gewerkt, vooral gericht op de oudere mens met zijn of haar beperkingen. Vooral neurologische ziektebeelden zoals Parkinson, MS en C.V.A.( hersenbloeding) kwamen daar veel voor.

Ik heb daar gemerkt dat je nooit te oud bent om te werken aan je gezondheid en dat is iets wat ik altijd probeer duidelijk te maken. Het gaat om de manier waarop, en dat is dus maatwerk!


Na mijn periode in het verpleeghuis kreeg ik de mogelijkheid om te komen werken in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk, gevestigd in een fitnesscentrum.

In eerste instantie was dat Ten Tije, later Achmea Health en Spa-centrum, Fitland en inmiddels heet het Basic-Fit. Sinds 1 januari 2000 heb ik de praktijk overgenomen van de vorige eigenaar en werk ik dus als zelfstandig fysiotherapeut.Mijn CV :  


Klinische neuropsychologie

Dry needling

sportrevalidatie en begeleiding

Knierevalidatie

Cyriax

rug-en bekkenklachten vlgs.

SJC (spine and joint centre )

Mulligan A-B en C

Mckenzie-therapie

easy tapingmethode

weke delen technieken van de osteopathie (2 jaar)

verplichte nascholing KNGF

en nog vele andere cursussen......