© 2021 fysiocattoir                                                                                                               privacyverklaring

Welkom. Personalia en CV. Openingstijden. Bellen voor afspraak. Contact en route. Dry Needling. Verzekeringen. Huisregels.

0118 430025

Fysiotherapie Karin Cattoir

            Baskensburgplein 2

            4383 NE Vlissingen

(BIG registratienr. 99033356304)Bellen voor een afspraakBellen voor een afspraak : bij voorkeur in de ochtenduren


Tel.  0118 430025


Directe  Toegankelijkheid:


Sinds 2006 is het niet meer nodig om een verwijzing van de huisarts te hebben voor een bezoek aan de fysiotherapeut, u kunt dus meteen komen als u dat nodig acht. Wel zullen wij de huisarts inlichten, tenzij u duidelijk aangeeft dit niet te willen.

Als u bij mij in de praktijk komt op verwijzing van de huisarts, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden, waarna een lichamelijk onderzoek volgt. Normaal gesproken zal daarna een behandeltraject gestart worden, waarbij we proberen in te schatten hoe lang deze periode zal gaan duren. Het kan ook zo zijn dat u zonder tussenkomst van de huisarts bent gekomen, in dat geval zal er eerst een screening plaatsvinden.

Tijdens de screening wordt bekeken of uw klacht inderdaad door de fysiotherapeut kan worden opgelost, of dat u wellicht een ander specialisme nodig heeft ( bijv. manuele therapie, osteopathie of orthopeed).

Het kan ook voorkomen dat we u toch adviseren eerst naar de huisarts te gaan voor eventueel verder

(aanvullend) onderzoek.